هیئت امام رضا ( ع) نیشابوریهای های مقیم مشکین دشت

http://h-emamreza.blog.ir/


از موبایل هایمان خون می چکد!

درکنگو چه خبر است؟ کنگو همینجاست، کشوری بر روی کره زمین! درست وسط قاره سیاه. سیاهی که نه از رنگ رخسار است که نشان از تیره بختی دارد. راستش دیگر برایمان عادی شده است اگر بشنویم که کشوری وجود دارد که به خاطر مواد معدنی اش 5000000 انسان کشته شده اند و به 300000 زن تجاوز شده است. مواد معدنی که غول های تکنولوژی مثل کمپانی صهیونیستی نوکیا، اپل و... به آن طمع دارند و به خاطر آن اینچنین جنگ داخلی با این تعداد قربانی راه انداخته اند. و از آن جالب تر اینکه من و تو هم جزو عوامل این کشتار و جنایت هستیم اگر باور ندارید این مستند را نگاه کنید.

دانلود مستند خون در موبایل

در قسمت زیر می توانید تریلر این مستند را مشاهده کنید

دانلود تریلر: لینک مستقیم

دانلود مستند

اصلاح ،ترجمه و زیرنویس تماما توسط حیات تی وی

مدت زمان :1 ساعت و 21 دقیقه              فرمت:mp4

حجم:500MB

قسمت 1: لینک مستقیم        لینک کمکی

قسمت 2: لینک مستقیم        لینک کمکی

قسمت 3: لینک مستقیم        لینک کمکی

قسمت 4: لینک مستقیم        لینک کمکی

قسمت 5: لینک مستقیم        لینک کمکی

کنگو

جمهوری دموکراتیک کنگو(کنگو کینشاسا، یا زئیر سابق) (به فرانسوی: République démocratique du Congo) کشوری است در مرکز آفریقا. پایتخت آن کینشازا است.

جمهوری دموکراتیک کنگو (از زمان جدایی سودان جنوبی به عنوان یک کشور مستقل) دوّمین کشور بزرگ در آفریقا از نظر پهناوری است، و یازدهمین کشور بزرگ جهان به‌شمار می‌آید. با جمعیت بیش از ۷۱ میلیون نفر، جمهوری دموکراتیک کنگو نوزدهمین کشور پرجمعیت جهان، و چهارمین کشور پرجمعیت در آفریقا است، و همچنین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشوری که زبان رسمی آن فرانسوی است شناخته می‌شود.

این کشور به‌وسیله ی یک بلژیکی کشف شد که تا سال ۱۹۶۰ تحت استعمار بلژیک بود. ناحیه زئیر را تجارت برده چپاول کرد و در ۱۸۸۵ تبدیل به ملک شخصی لئوپولد دوم پادشاه بلژیک گردید. ولی در ۱۹۰۸ انزجار بین المللی از قساوت رژیم حاکم در «کشور آزاد کنگو» پادشاه را مجبور ساخت تا این ناحیه را به صورت مستعمره بلژیک به صادرکننده ی عمده‌ای از مواد معدنی تبدیل کند.

در حالی‌که این کشور از غنی‌ترین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی به‌شمار می‌آید مردم آن از فقیرترین مردم جهان هستند. نام‏ پاتریس لومومبا، قهرمان ملی‏ کنگو با مبارزات استقلال‌طلبانه‏ این کشور عجین است.اما سال‏های بعد حکومت دمکراتیک‏ کنگو به دست یکی از دیکتاتورترین افراد یعنی‏ موبوتو سسه سوکو افتاد و در زمان حکومت وی تاراج ذخایر معدنی این کشور آغاز شد.

در سال ۱۹۹۶ با کودتای یک افسر نظامی به نام‏ لوران کابیلا، موبوتو از کشور گریخت و از آن زمان نام زئیر به جمهوری دموکراتیک کنگو تغییر یافت. پس از سرنگونی موبوتو خط مشی‏ سوسیالیستی و کمونیستی‏ بیشتری در کنگو به کار گرفته‏ شد.

از سال ۱۹۹۶ این کشور درگیر جنگ داخلی شد که تا سال ۲۰۰۲ ادامه یافته و منجر به کشته شدن 5 میلیون نفر و آوارگی ده‌ها میلیون نفر از مردم کنگو به ویژه در مناطق شرقی آن شد.

این جنگ، بین نیروهای دولتی و شورشیان رخ داده و تا کنون منجر به کشته، زخمی و آواره شدن بسیاری از مردم کنگو شده است. جدل بر سر تسلط بر منابع غنی این کشور  رخ داده و گروه 60 هزار نفره شورشی به رهبری «لورنت انکندا»، در کشوری 70 میلیونی، میلیون ها نفر را آواره کوه و بیابان کرده‌اند. دلیل موفقیت این گروه کوچک، کمک نظامی کشورهای غربی به طور مستقیم و یا غیرمستقیم از طریق کشورهای همسایه مانند روآنداست.

برنامه «دموکراسی، اکنون» (Democracy Now) که یکی از برنامه‌های خبری محبوب در آمریکاست و نگرشی متفاوت با رسانه‌های معمول در آمریکا دارد، گزارش خوبی در این باره تهیه کرده است.

در این برنامه، موریس کارنی، موسس گروه «دوستان کنگو» در این باره توضیحات خواندنی دارد. خلاصه‌ی بخشی از آن در ذیل آمده است:

 کنگو، تولید کننده مواد معدنی استراتژیکی است که موجب طمع کشورهای غربی شده است. برخی از این مواد مانند کبالت، تنها در این کشور یافت می‌شود و در بقیه نقاط جهان، بسیار کمیاب است. این ماده در صنایع هوایی، لوازم الکترونیکی مانند تلفن همراه، لپ تاپ ها و بسیاری از وسائل مورد استفاده امروز کاربرد دارد. بنابراین غرب، عرضه بدون محدودیت این مواد معدنی را حتی اگر به آواره و کشته شدن تعداد زیادی از مردم بیانجامد، به آزادی و دموکراسی که همیشه از آن دم می‌زند ترجیح داده است.

 دانلود مستند Blood in the mobile

درباره مستند

فرانک پولسن فیلم سازی است دانمارکی. او جزو معدود کسانی است که این شهامت را داشته که تا قلب معادن کنگو برود و از موانع بسیار گروه های مسلح بگذرد و پرده از واقعیات جاری کنگو بردارد . او با این کار شجاعانه مسئولان کمپانی صهیونیستی نوکیا را به چالش می کشد زیرا این کمپانی یکی از اصلی ترین منابع تامین مالی جنگ داخلی کنگو است و به خاطر منافع خود هر کاری را انجام می دهد. شاید این مستند تلنگری به من و شمای مسلمان باشد تا بدانیم ما هم شریک جرم این جنایت ها هستیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۲/۳۱
توفیق